perjantai 7. joulukuuta 2012

7. luukku

Tämän päivän yllätys oli molemmille lapsille yhteinen. Askartelimme (siitä myöhemmin, sillä kesken jäi), kävimme kaupungilla ostamassa mm. lauantaiksi tikkarit ja uimme koko perheen voimin illalla. Esikoinen uskalsi sukeltaa ensimmäistä kertaa kunnolla, harmi että siitä ei ole kuvaa.

Lisäksi molemmat lapset saivat tänään uudet paidat. En laittanut niitä pussiin, sillä ne eivät olisi mahtuneet ja lisäksi lapset näkivät kun leikkasin ko. kankaita eilen. Eikö ole ihana kuva? Mutta miten olisi tämä seuraava?

Kuopuksen paita on Ottbre 4/12, Princess-tunika, leveys 104 ja pituus 110cm. Kankaana on Saksasta tilattu interlock, jonka jämät juuri riittívät tähän. Alan jo vähitellen siirtyä seuraaviin kokoihin, molemmilla semmoinen kasvuspurtti menossa että tämänhetkiset koot eivät mahdu enää keväällä. Esikoisen paita on muistaakseni Let it be (6/10?) leveys 122cm lähes ilman saumanvaroja ja pituus koosta 128cm. Kangas on Triteksiltä ostettua jerseytä.


4 kommenttia:

  1. Kivat paidat ja ihanat ilmeet! :D

    VastaaPoista
  2. Ihanat mannekiinit! :) Mun pitäis nyt kyllä kans ryhdistäytyä ja saada jotain valmista aikaan. Nää sun tekemäsi on niin ihania, että inspis iskee!

    VastaaPoista
  3. Nyt minulla on vauhtivaihe ompelussa menossa kun pitäis tehdä jotain ihan muuta ;)

    VastaaPoista