tiistai 4. joulukuuta 2012

4. luukku

Tämän päivän kalenteriyllätys oli hiuspantoja ja pinnejä kuopukselle. Oikein kimaltavia hörselöitä vaaleanpunasessa pussukasssa, tarkoitettu lähinnä leikkeihin. Niistä ei ole kuvaa, sillä ajan ja keskittymisen vei tänään lasten päiväkodin joulujuhla. Juhla meni hienosti, vaikka lapsia (ainakin meidän) selvästi jännitti todella paljon.

Lapsilla oli ihanat vaatteet juhlassa. Kuopuksella on Mummun neuloma Panda-mekko ruskeiden sukkahousjen ja valkoisen paidan kanssa ja esikoisella on tätini Marimekon puuvillasta ompelema kauluspaita. Lisäksi esikoisella on tonttulakki, jonka olen itse ommellut aikoinaan ala-asteen toisella luokalla.

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo panda-mekko! Mulla on ollut suunnitteilla tehdä samainen mekko, mutta kun ohje mokoma on vain liian isossa koossa ja en millään viitsi alkaa soveltamaan... nyt kun näin tuon, niin varmaan täytyy käydä huomenna ostamassa ne langat.

  VastaaPoista
 2. Tuo on todella söpö. Pehmoinen ja lämmin ja kuva sopii materiaaliin kuin nenä päähän. Että kiitosta vaan Mummulle, jos satut näkemään tämän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löytyy käyttöä. Ja onhan se tosi nätin näkönen pienen päällä. Mitähän sitä seuraavaksi kiksisi?

   Poista
  2. Jos on tekemisestä pula niin tee tuolle isommalle joulupakettiin villatakki, se on taas kasvanut ulos edellisestä ;)

   Poista