sunnuntai 16. joulukuuta 2012

16. luukku

Tänään siivosimme kunnolla (mikä meillä tarkoittaa imurointia, lakananvaihtoa ja keittiön lattian luuttuamista) sekä hankimme joulukuusen. Joulukalenterin luukku oli tänään kuopukselle ja viestinä oli lupa valita kuusenkoristeet tänä vuonna. Valikoimme koristelutyylin vuorovuosin, jotta kuusessa ei roikkuisi kaikki mahdollinen yhtä aikaa.Tänään muutakin. Sain nimittäin tunnustuksen Ilolla tehty -blogin kirjoittajalta. Kiitos tunnustuksesta, tämä oli ihanaa sillä tämä oli vasta toinen tunnustus minkä olen saanut :)
 Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi myös tarkoittaa suosikkia ja tämän Liebster-palkinnon tarkoituksena on saada huomio blogeille, joissa on alle 200 lukijaa. Minulla lukijoit aon ihanat 43, joten mahdun hyvin joukkoon.

Säännöt kuuluvat näin: 

1) Kiitä antajaa ja ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle. 
Vierailkaapa Ilolle tehty -blogissa, se on ihanan monipuolinen ja hyvin kirjoitettu. Kiitos tunnustuksesta!

2) Valitse viisi (5) blogia, joissa on alle 200 lukijaa ja kerro heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa. 

3) Toivon, että annat tämän eteenpäin viidelle suosikkiblogillesi. 
Valitisin seuraavat mukavat blogit:


1 kommentti:

  1. Kiitos tunnustuksesta! :)

    Meillä on kanssa joka joulu erivärinen kuusi, ettei kaikki koristeet killu kuusessa samaan aikaan, joskin meillä on tainnut kuusi olla vasta kolme kertaa ja tais perinne päättyä siihen, kun uuden sohvan myötä ei taida olla kuuselle enää paikkaa... :D

    VastaaPoista