sunnuntai 23. joulukuuta 2012

23. luukku

Ostimme itsellemme joululahjaksi vohveliraudan ja tehosekoittimen hyvin pitkän mietinnän jälkeen. Emme malttaneet odottaa jouluun, vaan avasimme paketit jo tänään ja tietysti testasimme uusia leluja. Hyviä vohveleita ja smoothieta tulikin.

Pitkä ja rauhallinen loma-aamu takasi myös lapsille rauhallisen lukutuokion. Esikoinen luki kuopukselle kirjastosta lainattuja kirjoja, sillä välin kun me vanhemmat teimme viimeisiä valmisteluja huomista varten.


Pieniä ompelujuttujakin ehdin vielä tekemään. Kunnon pakkasia on luvattu seuraavillekin päiville, eikä esikoisella ole kuin ihan ohuita merinovillakalsareita. Ompelin merinovillajoustofroteesta hänelle housut, joita voi käyttää sekä yöhousuina että ulkoillessa välihousuina pitkien kalsareiden ja villahaalarin välissä.


3- lankainen laakasaumakin onnistui yli odotusten. Niin helppoa ja vaivatonta! Nämä housut on koottu kokonaan saumurilla, vain vyötärökuminauhan pujotin hakaneulan avulla kujaan. Lahkeide resoreina on merinovillainterlockia, joka venyy niin paljon että sopii mainiosti resoriksikin.

Huomenna on luvassa enemmänkin ompelujuttuja kun paljastan mitä kaikkea olen ommellut lahjapaketteihin viime aikoina ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti