keskiviikko 28. elokuuta 2013

Hiukan rokimpaa

Lapset saivat itse valita kankaat (Murun työhuoneelta valitsemistaan kankaista). Tilkkulaatikon pengonta aiheutti yllättäviä lopputuloksia, sillä molemmat päätyivät tummasävyiseen kankaaseen. Molempien takkien kaava löytyy lehdestä Ottobre kids 4/13.

Esikoinen valitsi paitaansa lintukankaan. Neulos ja kaikki resorit ovat Murua, joten sävyt sopivat hienosti yhteen. Hihansuihin harmaa resori oli pojan mielestä ainoa oikea vaihtoehto, joten niihin sitten sitä. Muualle valitsin piristykseksi oranssia resoria, joka mätsää lintujen nokkien ja taskujen oranssin kanssa. Kaavana nro. 25. Grandpa koossa 128, onpahan hetkeksi kasvunvaraa. Ohjetta napakammat hihansuuresorit pitävät sen hienosti menossa mukana.

Kuopuksen takin kaavana toimii Cloudy Day, ohje nro 11 koossa 116 cm. Pieniä muokkauksia tein tässäkin. Jätin mm. koristekaitaleen pois helmasta, lisäsin taskut pappatakkikaavasta ja tein resorit tavalliseen tapaan kaksinkertaisina kun resoripalojen korkeus sattui siihen sopimaan. Myös tässä kaikki kankaat resoreita ja nappilistan trikoota myöten Murua.

Kuopukselta sain sovituskuvankin <3

4 kommenttia:

  1. Kivat takit! :D Mullakin sama takki odottaa blokkausta...

    VastaaPoista
  2. Kivat takit ja aika ihanat kuosit valikoitui takkeihin!

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) Etenkin kuopus rakastui takkiinsa niin että se pitäisi saada aina päälle. Juuri sopivan paksu pelkiltään nyt kun lämmintä on aamuisin +10 ja menee myöhemmin takin alla kun ei ole huppua painamassa.

    VastaaPoista