maanantai 12. elokuuta 2013

Back to work

Tein itselleni kolme paitaa/ tunikaa. Luitte oikein, ihan vaan itselleni. No ok, yhden paidan miehelle. Eli tällä kertaa töihinpalaajille eikä lapsille.

Selian ihana Ilmatar-jersey sai t-paidan muodon. Kaava muistaakseni lehdestä Ottobre 2/13, summer basic. Takaosa on tumamnruskeaa trikoota Triteksiltä ja helmaan laitoin "resoriksi" kaistaleen vaaleaa trikoota ilmattaren reunasta.


Eräänä iltana huristin Triteksiltä ostetun siksaktrikoon tunikaksi. Hihat yksiväristä mustaa. Tämä Twist knot on kiva kaava, mutta yhtä kokoa omaa pienempi riittäisi tästä selkeästi.


 Tämän kaavan lehteä en jaksa nyt tarkistaa, mutta aika kivasti siihen asettui Triteksiltä löytynyt trikoo. Yläosaan saata asetella vielä muutaman koristenapin, kunhan löydän laaristani sopivia.


Vielä miehen oma uutuus. Noshilta tilattu luomuraitatrikoo asettui kivasti t-paitaan. Ohutta ja mukavaa kangasta, kuulemme tuntuu siltä kuin ei paitaa olisikaan. Ensi kerralla teen tästä kankaasta kapeamman paidan, on niin mukavasti joustavaa, että vähemmänkin väljyyttä riittäisi. Kangas oli myös yllättävän kapeaa, siksi siitä ei riittänyt pitkiin hihoihin. Ei se mitään, talvellatarvitaan lyhyitäkin. Tiirikalle tasku.

1 kommentti:

  1. Ihana Ilmatar! Ja hauskasti olet keksinyt kääntää punaisen paidan puun ylösalaisin.

    VastaaPoista