torstai 24. tammikuuta 2013

Aluevaltaus

Oma kaappini saa kesäksi aivan uutta väriä. Punaista minulla on ollut siellä ennenkin, mutta että ihan pinkkiä? Tai vaaleanpunaista? No, kokeillaan tuleeko käytettyä.

Tällaisia sain tällä kertaa aikaan. Sovituskuvat puuttuvat, koska ne menivät pimeänä talvipäivänä peilin kautta kuvattuina kerta kaikkiaan pieleen. Saatte ehkä nähdä nämä päälläni myöhemmin, jos mies ottaa kuvat. Tai alaviistokuvia noilta innokkaammilta perheenjäseniltä.


Kauluksellisen trikoopaidan kaava on sopiva kombonaatio Ottobre Woman 5/12 mallia 8 (suosikkini!) ja hiukan vanhempaa OW 2/2006, mallia 3. Koko 38 ja kangas Triteksiltä. Hintaa tälle tuli ehkä 10 euron verran.


Vaaleanpunainen tunika muistuttaa lähinnä yöpaitaa. Ehkä tästä saisi helmaa lyhentämällä paremman? Malli on muokattu OW 5/12, mallista 13. Kangas jälleen triteksiltä ja hintaa ehkä vajaat 10 euroa. Tästä tulee myös kuopukselle paita, kangasta kun jäi juuri sopivasti.


Tämän t-paidan kangas on Triteksin palalaarista, eli hintaa ei tullut viittäkään euroa, liekö kahtakaan. Kaava on SK 2/08 ja koko suunnilleen 36/38. Seuraavaa paitaa kavennan hiukan lantiolta, muuten tämänkin on juuri sopiva kaava.

Tekeekö kenenkään muun mieli pukeutua kesällä värikkäämmin kuin talvella? Nyt tuntuu että on ihan sama mitä väriä päällään pitää kun sävyjä on hankala erottaa eikä sisävaatteita edes juuri kukaan näe paksujen ulkovaatteiden alta. Kesällä on toinen juttu kun aurinko paljastaa värisävyt ja joskus tarkenee ehkä ilman takkiakin!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) Ehkä lyhennän tuota vaaleanpunaista että ei muistuttaisi yöpaitaa niin pahasti. Pitäisiköhän lyhentää hihatkin?

      Poista