sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Synttäriviikonloppu

Lapsilla on ollut ihana viikonloppu, sillä molemmat ovat päässeet synttäreille! Kuopus pääsi ensimmäistä kertaa päiväkotikaverinsa kaverisynttäreille ja ihan ekaa kertaa ilman vanhempia kylään samalla. Esikoisen ystävä on jo iso poika ja täytti 5-vuotta! Molemmat sankaripojat saivat paidat:
Vauhdikkalle 3-vuotiaalle ompelin ihanasta krokotrikoosta 104cm paidan. Hiukan reilu tästä taisi tulla, mutta mahtuupahan kauemmin. Sattumalta kaapistani löytyi yksivärisä kankaita samoissa sävyissä kuin kuviollisen kankaan kuviot ovat, joten aplikoin eteen krokotiilin leikkimässä linnun kanssa. Lintu vain vaihtoi väriä, kun mielestäni krokon sai paremmin näkyville näin. Krokotiilin häntä jatkuu pikkumatkan selkäpuolelle, kuten pikkukuvasta näkyy.
5-vuotiaiden keskuudessa Ninjagot ovat käsittääkseni kuumaa kamaa. Sattumalta kävi myös niin, että juhlat ovat Lego-teemaiset! Lahja osui siis  aiheen puolesta täysin nappiin, vaikka en teemaa vielä ommellessani tiennytkään. Kangas on joustofroteeta, mutta napakan mallin ansiosta tätä voi pitää myös ilman aluspaitaa.

Molemmat juhlat menivät oikein mallikkaasti ja niitä muistellaan ainakin meillä vielä pitkään, kiitos järjestäjille!


2 kommenttia:

  1. Hienot lahjat! Synttärisankarit tykkäsivät varmasti näistä lahjoista. :)

    VastaaPoista
  2. Tosi upeat synttärilahjat ! On varmasti niin lahjojen saajat kuin sankarien vanhemmat tosi tyytyväisiä näihin lahjoihin :)

    VastaaPoista