lauantai 17. marraskuuta 2012

Viikon ostot ja ompelut

Tällä viikolla ompelut on jääneet harmillisen vähille, mutta onneksi varsin mukavan syyn vuoksi. Olimme minilomalla alkuviikosta ja samalla reissulla pääsin käymään paikallisella kivalla kirppiksellä. Osa seuraavista ostoksista on sieltä, osa muualta.

Esikoiselle löytyi hauska kiipeilevät apinat -trikoopaita (JenniK). Tämä löytö ilahduttaa minua siksi suuresti, koska aikoinaan myöhästyin tämän trikoon ostosta nettikaupoissa. Housut ompelin omista vanhoista, huonosti istuvista housuistani, jotka olivat menossa kierrätykseen. housjen kaava 1/09 Saimi-svetarihousut koossa 128cm. Hintaa setille tuli yhteensä 6,5€.

Me&I-paita on uusi ja pulitin siitä 14€. Kiva talven juhlissa kauluspaidan alla, edellisessä punaisessa paidassa kun oli jo auttamatta liian lyhyet hihat.  H&M:n sinen siistikuntoinen peruspaita ja kolmet alushousut (dinosauruksia!) yhteensä 1,25€.

Huomenna näette jotain söpöä :)

3 kommenttia:

  1. Kiva setti! Jos mä nyt en ihan vallan erehdy, tota trikoota oli uudessa Eurokankaassa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommenteista :) Olen nähnyt jossain sitä EK:n apinakangasta ja se on erilaista kuin tämä, vaikka voihan se olla että olisivat ottaneet tätäkin versiota myyntiin. Pitää käydä tarkastamassa, kiitos vinkistä Jenni.

    VastaaPoista