torstai 1. marraskuuta 2012

Arvonta!


Viime kuussa oli tässä blogissa enemmän kävijöitä kuin koskaan aiemmin ja eilinen taisi päiväkävijöissä lyödä ennätyksen rikki. Jäseniäkin on jo ihanat 35, joten laitan pystyyn arvonnan. Arvonta tapahtuu 6.11. klo 22, eli siihen saakka on aikaa osallistua. Arvontaan voivat osallistua kaikki lukijani, eli kaikki, jotka löytyvät oiekan reunan "jäsenet"-kohdasta. Lukijaksi voi toki liittyä myös arvonnan aikana.


Palkintona arvonnassa on pipo. Miten olisi esimerkiksi jotain hauskaavärikästä tai söpöä? Toki myös ilman aplikaatiota tai jotain hillitympää aikuiseen makuun onnistuu. Arvontaan voit osallistua kertomalla kommentissa MISTÄ olet eniten pitänyt blogissani ja MITÄ toivoisit jatkossä täällä näkeväsi. Kerro myös kenelle pipo tulee käyttöön jos voitat (päänympärys, ikä) ja mistä väristä et lainkaan välitä. Saatan ottaa muitakin toiveita huomioon, mutta en välttämättä ;)

 


 

9 kommenttia:

 1. Moikka. Olen ihan uusi lukija :) sen takia en oikein osaa vielä kertoa mistä pidän eniten, mutta odotan leikkisiä lastenvaatteita, väriä pirteyttä ja iloa :)

  Pipo tulisi pojalleni, päänympärys on 52cm, ikä 2v10kk

  VastaaPoista
 2. Uutena lukijana,joskin taustatarkkailijana mukaan arvontaan :)

  Ohjeiden kautta päätynyt lueskelemaan ja sellaisia olisi aina mukava nähdä enemmän :)

  Pipon saaja on vaikea valita neljän katraasta,mutta olkoon tällä kertaa esikko,eli prinsessa PY 54cm (?) ja ikää 6v
  Väreistä tykätään,mutta mustakin on lemppareina ja kuvio lemppari tähti :)

  VastaaPoista
 3. Eniten olen pitänyt blogissasi ihan reippaista (=kivat selkeät värit ja mukavat mallit) lastenvaatteista!

  Jos voittaisin, haluaisin pipon itselleni! Lapsella on pipoja niin paljon jo, mutta omaa päätä voisi lämmittää hyvin leikkisäkin pipo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea Emilia! Kuten uusimmasta postauksesta voit lukea, onni suosi sinua tässä arvonnassa :)

   Poista
 4. Eniten olen pitänyt väreistä! Käytät paljon kivoja värejä ja nyt syksyn ja talven tullen syksyisiä värejä.

  Itselleni kyllä haalisin pipon, jonkun yksinkertaisen, kenties mustan ja jonkin kuvion kaveriksi. Valkoinenkin pipo vois iolla mukava! Rakastan pöllöjä sekä Tove Janssonin piirtämiä vanhoja muumeja.

  VastaaPoista
 5. Olen pitänyt kauniista kuvista, jotka saavat vaatteet elämään.
  Jatkossa toivon niitä vinkkejä ja ideoita joita voinen käyttää omien ompeluksieni toteutuksessa.
  Pipo voisi olla värikäs ja leikkisä aikuiseen päähän sopiva, eli hmm ittelleni ajattelin :D

  VastaaPoista
 6. Minä tykkään katsella mitä olet ommellut itsellesi, kun minä vasta aloittelen omia vaatteita ompelemaan. Uudet ideat aina tervetulleita :) Myöskin ohjeita on kiva bongata :)
  Pipo tulisi itselleni, ja samoin kuin edellinen kommentoija sanoi: 'leikkisä aikuiseen päähän sopiva' :)

  VastaaPoista
 7. Tykkään blogissasi tiiviistä postaustahdista ja erityisesti siitä, kun aloit laittamaan ompelusten hinnat näkyville. Mielestäni olet oikealla tiellä, joten en korjaisi laivan nokkaa mihinkään suuntaan nykyisestä.
  Jos kävisi niin hienosti, että voittaisin, haluaisin pipon itselleni, py 56 cm. Minulla on ennestään lila, pinkki ja keltainen pipo, joten jokin muu voisi olla tällä kertaa kiva, ehkä oranssi? :)

  VastaaPoista
 8. Uusi lukija ilmoittautuu! Pidän blogistasi siitä, että sitä päivitetään tajaan. Lisäksi olet tehnyt hienoja ompeluksia, joista saan ideoita itselekin!

  VastaaPoista