maanantai 1. kesäkuuta 2015

Star Wars -synttärit

Esikoinen täytti 8 joku aika sitten ja tietysti sitä piti juhlia! Yleensä meillä on saanut kutsua vieraita saman määrän kuin täyttää vuosia, mutta koska poika halusi yökyläsynttärit niin lupasin 4 vierasta. Enempää ei olisi mahtunut nukkumaankaan.

Koristeeksi sopi hienosti pojan Star Wars -legoista tutut planeetat.

Viirinauha ripustettiin tietysti tunnelmaa luomaan.

Pöydästä löytyi jokaiselle oma nimikoitu popcornkippo. Etiketit Ikeasta, kupin malli täältä.

Jokaiselle oli myös oma, teemaan sopivin karkein täytetty karkkipurkki. Koristelut on tehty mustalla kartongilla, Ikean mustalla teipillä ja nimikointi tarrakoneella. Ei tullut kenellekään huonoa oloa avaruusmadoista ja miniplaneetoista, kun määrä oli rajoitettu.

Juhlapöydän kruunasi teemaan sopiva kakku. (Itse asiassa tämä kappale on paria päivää myöhemmiltä aikuisten kahvikutsuilta). Pari legotaistelijaa pitelee valomiekkoina kynttilöitä ja loput 6 kynttilää on aseteltu kakun takaosaan.

Tässä alkuperäisen kakun leikkauskuvassa näkyy sankarin toivomat täytteet: mansikka- ja suklaamoussea.


Juomaksi saattoi valita violetti tai vihreää avaruuslimaa (appelsiini- tai mansikkamehua, sankari ei juo limsaa).

Popcormien, karkkien, kakun ja mehun lisäksi tarjolla oli keksejä ja kasvistikkuja. Tarjottavat tekivät hyvin kauppansa aina nälkäisten ekaluokkalaisten vatsoihin.

Herkuttelun jälkeen siirryttiin ulkoilemaan. Pojat saivat taiteilla pihatuolista, jätesäkistä, teipeistä, jääkiekkokypärästä ja muoviputkilosta itselleen vihollisen, liekö itse Darth Vaderin tekivät. Tätä vihollista vastaan käytiin taistoon vesi-ilmapalloin.

Vihollisen tainnuttua piti hiipiä varovasti ohi köyttä apuna käyttäen. Mustalle laavalle ei saanut osua!

Viimeisenä tehtävänä jokaisella oli luoda oma puolustusrobotti. Komeista syntyikin! Näihin sai käyttää vapaasti mm. nauloja, ruuveja, helmiä (jotka piti itse puolittaa), liimattavia silmiä ym. Myös käsille porattiin reikiä valmiiksi.

Illan hämärtyessä tehtiin poikien kanssa pitsaa ja katsottiin elokuvaa. Jokainen sai täyttää oman pikkupitsansa mieleisillään täytteillä.

Pitsan kyytipojaksi sai jäätelösoodaa, nam!


Näin hienosti robotit hohtivat hämärässä uusien valotikkukäsiensä kanssa. Valotikkuja löysin Tigerista varsin kohtuulliseen hintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti