lauantai 13. kesäkuuta 2015

Korjausompelun kesäkuu, osa 2: itse tein ja fiksasin

Samalla tuunausteemalla jatketaan. Kuopus on talvesta saakka toivonut itselleen prinsessamekkoa leikkeihin. Mieluiten Frozen-mekkoa, sinistä. Kevättalvella löysin ja ostin kierrätyskeskuksesta lähes ilmaiseksi tähän projektiin sopivat kankaat ja aloitin ompelunkin. 

Mekkoon tuli kuitenkin mittavirhe, se oli aivan liian pitkä ja kapea. Siispä tekele päätyi korjauslaatikkooni, eli loputtomaan suohon. Korjausompelun kesäkuu sai minut kuitenkin kaivamaan tämänkin läjän laatikosta, silittämään sen ja jatkamaan sinnikkäästi loppuun.

Kyllä kannatti! Tyttö on erittäin iloinen uudesta roolivaatteestaan :)


(Auts, aurnko häikäisee silmiä)

4 kommenttia:

 1. Ihana prinsessa ja onnisuus uudesta vaatteesta välittyy!

  VastaaPoista
 2. Moikka! vitsit tämä ei kyllä liity tähän mitenkään mutta kysäisen epätoivoissani onko sinulla vielä lepakkotuolin kaava jossain tai tiedätkö mistä sitä voisin etsiä. Kun google löysi sinun sivulta että olet sellaisen tehnyt. Olen etsinyt sitä ja netistä ohjeet mutta linkki mistä kaavojen pitäisi löytyä ei toimi. En tiedä miten nää kaava-asiat ees rokkaa kun sain juuri ihka-ekan ompelukoneeni ja oon siis ihan amatööri. Anteeksi sössäys eri asiasta kun postaus. Ostin jo kankaankin ja sen rungon...huoh. Hankalaksi meni! Ystävällisin terveisin Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla saattaa vielä olla kaava tallessa, juuri nyt en pääse tarkistamaan kun tyttö nukkuu samassa huoneessa kuin missä kaavat ovat. Varmimmin (ja todennäköisesti nopeimmin) saat kaavan kirjastosta, siellä minäkin sen kävin aikanaan piirtämässä. Täällä virkailijat auttavat hyvin ystävällisesti etsimään tiettyä kaavaa varastoista kun pyytää. Lehti oli joku vanha Suuri Käsityö, ellen väärin muista.

   Poista
  2. http://suoratsaumat.blogspot.fi/2013/02/urho-kepponen-valtakunnassaan.html Tässä vielä linkki postaukseen, jossa mm. ko. lehden numero. Sitä voit käyttää hakusanana jos haluat katsoa onko lehteä paikkakuntasi kirjastossa.

   Poista