tiistai 21. elokuuta 2012

Vuosia kertyy

Mutta ei tällä kertaa onneksi minulle vaan ystäväperheen lapselle. Taas saadaan juhlia, jee! Pitkään pohdin että mitä tekisin lahjaksi ja lopulta päädyin kokeilemaan uusimman lasten Ottobren (4/12, 23.) Be Careful Out There -trikoohupparin kaavaa koossa 104 cm. Kankaaksi paitaan valikoitui Michas Stoffecken ylläripaketista tullut interlock ja housuihin Eurokankaan joustofrotee, josta tein viime talvena kuopukselle leggarit. Nämä housut tein hyväksi havaitulla Suuren käsityölehden 1/09 legginskaavalla, 104 cm, 1,5cm saumavaroin ja lisäsin lahkeisiin resorit. Saadaan pitkä käyttöikä ja hauskasti pussille jäävät lahkeet.


Ompelu onnistui yli odotusten, vaikka hiuken etukäteen epäilin että kuinkahan siististi saan ommeltua tällaisen vetoketjun. Minipieni ryppy tuli trikookanttauksen loppuun ja resori olisi voinut olla hiukan lyhyempi, mutta muuten olen todella tyytyväinen. Sovituskuvaa ei valitettavasti ole, sillä kuopus, joka käyttää myös tätä kokoa ja olisi voinut toimia sovitusnukkena, meni jo nukkumaan.

 

6 kommenttia:

 1. kiva setti!!! Varmasti mieluisa lahja!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Tuntuivat sekä saaja että äitinsä tykkäävän vaatteista.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Joo. :) Tajusin vasta nyt, että olet varmaan blogannut aiheesta tänne. Jos haluat sovituskuvan, voidaan ottaa kuva päivänsankarista vetimet päällä. Nuo housut sopivat mahtavasti yhden meillä olevan tunikan kanssa, jolle en ole tähän mennessä oikein keksinyt sopivia housuja kaveriksi. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että vaatteet ovat päässeet käyttöön! Kuva olisi kiva, itse kun en ole näitä nähnyt vielä kenenkään päällä :)

   Poista