tiistai 14. elokuuta 2012

Kasvamisen vaikeus

5-vuotiaan elämä on joskus vaikeaa, tuntuu isolta, mutta tekisi välillä mieli olla pieni. Meillä se on näkynyt erityisesti vaatevalinnoista, esikoinen vaihtoi päiväkotiryhmää sisarusryhmästä iojen ryhmään. Eskarilaisten vaikutus poikaan on ollut suuri, ovat kai niin ihailtavan ISOJA. Heillä ei kuulemma ole mitään hempeitä eläinvaatteita vaan pääkalloja ja muuta hurjaa. Ongelma on vaan siinä, että poika ei tykkää tummista väreistä ja inhoaa erityisesti mustaa :D Enkä minä halua ommella aseita tai taistelukuvia.

Tee siinä nyt sitten. 


No minähän teen! Nimittäin Ninjagon ilman aseita. Muuten on kuulemma hyvä, mutta tekstin olisi pitänyt olla jollain muulla värillä ja selän yläosassa. Minusta musta tuo edes hiukan räyhemmän meiningin tähän paitaan ja tuli mitattua tekstin koko vasta kiinnityvaiheessa, eikä se olisi mahtunut hartioihin ja siksi se on takahelmassa.Toivottavasti pääsee ahkeraan käyttöön. Ainakin tähän on sopivia housuja valmiina, esimerkiksi nämä mustat tai vaikkapa nämä pääsiäsenkeltaiset. Hintaa paidalle tuli tasan 7 euroa, tähän on nimittäin käytetty tasan tarkkaan  reilun puolen metrin pala Ikasyrin punaista trikoota. Kaava on Ottobre 6/10, 29. Let It Be-paita 116 senttisenä, helman ja hihan pituus 128.

15 kommenttia:

 1. Vau, hieno paita! :D Meillä melkein 5-vuotiaalle käy onneksi vielä kaikki mun ompelemat! :)

  VastaaPoista
 2. tää on tosi hyvä. meillä sama "ongelma" nyt ratkaisin myös sen että ei halua noita applikointijuttuja paitoihinsa koska ne kutittaa. tänään poika kuitenkin vaati itselleen paidan jota sitten silitettiin ja höyryteltiin urakalla ja sitten hän hyväksyi kun ei enää kutittanut irtirevittävät..

  VastaaPoista
 3. Hieno paita ja kiva kun ei ole mitään aseita,pääkalloja ym.Ne eivät minunkaan mielestä sovi noin pienelle.

  VastaaPoista
 4. Meillä ei vielä onneksi mistään valita että kutittaisi, että siinä mielessä olen vielä päässyt helpolla. Jatkossa täytynee kysyä entistä useammin pojan mielipidettä kun alan jotain tekemään hänelle.

  VastaaPoista
 5. Ai että et on ihana! Loitavaa kekseliäisyyttä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) hauskinta tuossa paidassa mielestöni on se, että keltainen kangas on oikeastikin punaisen alla.

   Poista
 6. Kiitos :) Parasta tässä on, että poikakin tykkäsi!

  VastaaPoista
 7. Hienosti keksitty. Ninjan tiukka katse on paljon hurjempi (ja coolimpi) kuin joku pyssy, mutta ei silti millään tapaa väkivaltainen. Onneksi kuitenkin meillä fanitetaan vielä vaan autoja ja muumeja.

  VastaaPoista
 8. Tosi hieno! Mä luulen, että meidän 11-veekin olis onnessaan tuollaisesta paidasta! :D

  VastaaPoista
 9. upea! mun 5v. tykkäis tästä myös!

  VastaaPoista
 10. En uskalla näyttää tuota meidän eskarilaiselle, kun pitäisi heti ommella samanlainen :).

  Matkin muuten sinua tuossa kauluspaidassa, kun se oli niin ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasinkin että olit tehnyt samanlaisen kauluspaidan, taisin jotain kommentoidakin :)

   Poista