keskiviikko 1. elokuuta 2012

Juhlitaan!

Saatiin kutsu kuopuksen entisen hoitokaverin 2-vuotissynttäreille ensi viikonloppuna. Kuopuksella on mekkoja vaikka kuinka, mutta esikoinen saa aina vaan tavallisia paitoja ja pehmeitä housuja, eikä niillä synttäreille mennä. Mekkojen vastapainoksi minusta on mukava ommella pojallekin vaatteita joissa on joku juju: kauluksia, nappilistoja tms. vähissä vaan on nämä poikien hauskuudet tyttöjen röyhelövaihtoehtoihin verrattuna.

 Nyt esikoinen sai kuitenkin uuden trikookauluspaidan juhliin (ja sen jälkeen tämä käy hyvin päiväkotiinkin). Kaava on Ottobresta 4/12, 20. eli Lumberjack koossa 116cm. Kangasta meni melko tarkkaan puoli metriä joten hinta on n.10 euroa.Toivottavasti synttärisankarin äiti on kiireinen juhlavalmisteluissa, eikä ehdi nähdä tätä. En vaan malta olla näyttämättä settiä jo nyt. Paita ja housut lehdestä 4/11, kokoa 92 cm. Koneista pitävä pikkumies saa High-Jump velourhousut Ikasyrilta tilatusta autovelourista tehtynä ja kaveriksi More grey paita jerseytrikoisena. paidan aplikaatioon on otettu mallia housujen autoista, auto jatkuu vähän matkaa kylkeen.

4 kommenttia:

 1. Onpas ihana tuo esikoisen pusero! Taidankin matkia ja tehdä samanlaisen, sillä kaapista pitäisi löytyä vielä paidan verran tuota samaa raitatrikoota. Synttärilahja näyttää kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin ensin tulla tylsä lahjasetti ennen kuin keksin aplikoidan paitaan ison auton, mutta nyt on aika kiva.

   Jos tekee noin hiokalle pojalle kuin esikoinen on, kannattaa jättää saumavarat pois. On makuuni hiukan liian leveä paita, mutta pääsee varmasti silti käyttöön kun on niin kiva.

   Poista