tiistai 1. toukokuuta 2012

Synttärilahjapohdintaa

Kuopuksen hoitokaverin synttärit lähestyvät enkä millään osaa päättää mitä veisimme lahjaksi. Sain rajattua vaihtoehdot jo kahteen ja ompelin kaksi eri settiä. Lapsen äidin kanssa naureskelimme että toukokuun puolenvälin juhliin on tilattu hellesää joten nämä setit sospivat hyvin teemaan :D No ei vaiskaan , enää pari kuukautta ja hellevaatteet ovat täydessä käytössä.

Molempien settien vaatteet ovat kokoa 104 cm, sillä sankari täyttää kolme ja ajattelin koon olevan sopiva. Ensimmäinen setti koostuu lyhyestä tunikasta ja caprimittaisista leggareista. Ei onnistunut täydellisesti, mutta mielestäni ihan kiva kokonaisuus. Tätä voisi vielä piristää pienellä aplikaatiolla, kuten leppismekossa tein. Leggareiden kaava SK 1/09 ja tunikan kaava Ottobren More grey paidasta muokattu. Pieni mukava yksityiskohta on leggareiden vyötäröllä oleva napinläpikuminauha, saa säädettyä varmasti oikean kokoiseksi omalle naperolleen.Toinen setti koostuu t-paidasta ja hameesta. Molempien kaavat. Ottobresta numero 3/12; Hoops t-paita ja Carosello pallohame. Hameen kangas edelleen Mummun lahjoittamaa, paidan trikoo Ikasyrilta tilattua Circles and stars-jerseytä, joka veti pesussa kieroon. No, eipähän vedä enää kun teki sen jo esipesussa. Söpö yksityiskohta löytyy hameen sisältä: pienikuvioista pupukangasta, josta täytyy vielä keksiä omalle kuopukselle jotain sillä hän ihastui tähän ikihyviksi.

Kumman setin sinä mieluiten antaisit tai saisit kolmevuotiaalle? Jos valitsisit tunikan ja leggarit, lisäisitkö aplikoidun leppäkertun? Voit auttaa minua ja äänestää parasta vaihtoehtoa tämän tekstin alalaidasta löytyvillä toimintonäppäimillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti