sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Hyvää äitienpäivää!

Oikein  mukavaa äitienpäivää niin omalleni kuin kaikille muillekin äideille <3 
Meidän perheemme äitienpäivämuistamiset unohtui postittaa ajoissa, mutta lähiaikoina pääsevät perille.

Kesä on tulossa, joten lasten Mummu ja Isoäiti saavat kesäkassit. Ylhäällä vasemmalla on Mummun kassi ja alhaalla oikealla Isoäidille menevä. Ohje on FB:n Ompeluelämää-ryhmässä paljon käytetty Suuren Käsityölehden kassikaava. Oikein mukavan nopeatekoinen ja silti mielestäni kivan näköinen kassi. Tavaraa mahtuu yllättävän paljon, mutta silti kassi ei näytä tyhmältä vajaanakaan. 

Ekstrana lisäsin sisäpuolelle pienen taskun puhelimelle ym. pikkutavaroille.

Tässä vielä sovituskuva kassista. Kantokädellä ei yllä sisään, mutta toisaalta kassi ei sen takia roiku epämukavasti kannettaessa, vaan pysyy jämptisti olkapäällä.

Älkää säikähtäkö, kukaan ei  ole kuollut, vaikka seuraava kuva muitoalttarilta näyttääkin. Mummi saa äitienpäivälahjaksi valokuvakehyksen, johon mahtuu kaikkien kolmen lapsenlapsen kuvat. Kaksi kuvaa vielä puuttuu,vain kuopus on keskimmäisessä aukossa jo valmiina. Kaikille naispuoleisille isovanhemmille lähtee myös kortit, vasemmalta alkaen: Mummulle, Isoäidille, Isomummille ja Mummille. Kaikki kortit lasten tekemiä ja minun leimaamiani.


 Onnea kaikki äidit!


4 kommenttia:

 1. Mistä tuo kassien kangas on? Ihana! :)

  VastaaPoista
 2. Ikeasta mies kävi sen ostamassa lasten kanssa :)

  VastaaPoista
 3. tosi kivat kassit. mä sain kanssa tuon ohjeen mutten ole päässyt vielä tulostamaan sitä.

  VastaaPoista
 4. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, oli helpompi kuin olisin ikinä osannut kuvitella. Olen vältellyt kassien ompelua, kun olen aina ajatellut että se on jotenkin tosi monimutkaista.

  VastaaPoista