tiistai 29. toukokuuta 2012

Nasunen


Kuopuksemme on suuresti ihastunut Nasuun. Nasu seuraa kaikkialle, niin ruokapöytään, nukkumaan kuin vessaankin jos napero saa päättää. Pikkuisen ilahduttamiseksi tein nasupaidan ja siitä tuli välittömästi hitti! 


Yläosa on Seesaw trikootoppi Ottobre 3/12 ohjeella 17 ja koko jälleen 104 cm. Tällä kertaa pidensin kaavaa n.5 cm, jotta tämä menee myös tunikana trikoiden kanssa. Housut ovat Bubble Stripes shortsit Ottobre 3/11, 5., koko 86. Luit oikein, koko 86 tässä on täsmälleen saman kokoinen kuin SK 1/09 104 cm hyvien leggareiden kaava, sekä leveydessä  että korkeudessa. Kangas on samaa kuin nasun maha ja paidan kaula-aukon kanttaus.

8 kommenttia:

 1. Voi miten ihana, taas kerran;) Olet niin taitava!
  -eitsu-

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Täma kangas on hautunut pitkään pinossa kun en keksinyt millään The ideaa. Muumin meinasin laittaa (valkoinen olisi raikastanut), mutta onneksi laitoin tämän hetken suosikkihahmon. Tulee hyvä mieli kun saaja tykkää.

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtava aplikointi ja muutenkin tosi pirteä setti!

  VastaaPoista
 4. Hieno applikointi, Nasu on symppis tyyppi :) Koko setti näyttää tosi hyvältä.

  VastaaPoista
 5. Minäkin olen tuohon tyytyväinen nimenomaan settinä. Onneksi uskalsin kantata tunikan samalla trikoolla kuin Nasun maha on ja tämän jälkeen tuli vielä mieleen tehdä shortsit samasta kanakasta. Nyt mietin että pitäisikö viileämpien päivien varalle tehdä pitkät leggarit, mutta toisaalta viileällä tarvitsee myös pidemmän paidan eli työ voi olla turhaa.

  VastaaPoista
 6. Hieno nasu-applikaatio! hyvät värit setissä

  VastaaPoista