sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Lapsimessuilua ja Made for Apes-blogin arvonta

Vietimme lauantain koko perheen voimin  lapsimessuilla Helsingissä. Olimme reissussa yön yli ja isäntäväen kesällä syntyvälle pikkuiselle tein viemisiksi pikkuisen pipon.
 Messuilla oli hauskaa, varsinkin lasten mielestä. Kuopus tykkäsi eniten muumeista ku niitä sai halatakin ja esikoinen kuulemma piti eniten hain hampaan etsimisestä. Puuhaa ja ohjelmaa messuilla riitti siis monenikäisen makuun. Meidän vanhempien mielestä messujen järjestelyt toimivat pääosin hyvin. Missään ei ollut mahdottomia jonoja, ei edes vessassa. Sen sijaan pottia tai korokkeita käsienpesualtaille ei ollut kai yhdessäkään vessassa, mikä on aikamoinen miinus lapsille suunnatussa tapahtumassa. Ja vaipanvaihtopaikalla ei voinut pestä, saati pissattaa lasta, mikä pienempien vanhempia kuulemma harmitti.

Paljon mukavaa ohjelmaa ja ostettavaa löytyi. Itselleni jäi päällimäisenä mieleen Ikasyrin ständi, mistä tarttui mukaani 4,6 metriä kangasta: 2,4 m velouria, 1,9 m trikoota ja 0,3 m resoria eikä hinta ollut paha. Myös metrikankaita olisi ollut tarjolla, mutta niitä en raaskinut tällä kertaa ostaa kun ei ole akuuttia tarvetta (ja nyt melkein harmittaa). Oli hauska päästä livenä katselemaan kankaita, jotka yleensä joutuu ostamaan netistä kuvien perusteella.

Made for Apes arpoo lahjakortteja! Osallistu sinäkin, palkinnot on hyvät :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti