lauantai 22. helmikuuta 2014

Ystäviltä ystäville


Osallistuin FB:n kautta salainen vaateystävä -vaihtoon. Minun koneeltani lähti setti, joka sisälsi mekon ja laukun 2.5-vuotiaalle tyttöselle. Kooksi toivottiin 104 cm, ja koska minulla ei ollut mitään muuta tietoa lapsesta niin otin varman päälle ja tein mekon hyväksi havaittua Hoops-kaavaa muokkaamalla. Kuva on silityskalvoa ja osin aplikoitu.


Laukun ompelin omalla kaavalla. Ulkopuoli on farkkua, joten kassia voi käyttää myös pienenä lelukorina, se pysyy tukevasti pystyssä itsekseenkin. Vuorina on Hello Kittyä puuvillana. Ps. mekko on oiekasti ihan suora ja symmetrinen, kuvaan asettelu on vain jäänyt puolitiehen, enkä tietenkään enää saa otettua parempaa.


Meille samasta vaihdosta tuli vaatesetti esikoiselle koossa 128-134 cm. Juuri sopiva ja niin mieleinen pojalle! Housutki pysyvät hoikkiksen päällä ilman kiristelyjä ja paidassa kehtaa mennä eskariin, toisin kuin joissakin äidin tekemissä...

Kuopuksen ystävä täytti eilen 5v! Sankari pitää vihreästä väristä ja mm. Mikki Hiirestä, joten tein tällaisen paidan koossa 116 cm.


Kuopuksella on ollut varsineinen juhlaviikonloppu, sillä myös päiväkotikaverilla oli synttärit. Tälle sankarittarelle vietiin itse ommeltu lippapipo. Kaava löytyy muutaman vuoden takaisesta Ottobre Kidsin talvinumerosta. Vuorina on bambupuuvillacollegea, joten tarkenee villakypärämyssyn kanssa pikkupakkasillakin ja viimeistään sitten toivottavasti pääsee käyttöön kun aurinko pilkahtelee lämpimämmin. Mallina oma kuopus.


Ostoksillakin pitää joskus käydä. Tällä kertaa helmikuisilla kurahousu- ja kumisaapasostoksilla. Ikävää, mutta maa on niin vetinen että muu ei auta. Ostettiin Molo Kidsin kurikset ja Crocsin saappaat ja näillä näyttäisi vihdoin pysyvän kuivana. Napero saa housut itse hyvin toppahaalarinkin päälle, vaikka ovat aika kapeat. Materiaali on jotenkin hyvin kulkevaa, joten eivät kinnaa kiinni ylös vedettäessä. Ompelin settiin sopivan piponkin, mutta se joutui eräänä aamuna kissanpennun kynsiin ja tupsusta lähti vähän liikaa karvoja irti...  Kuvailen heti kun saan uuden tupsun pyöriteltyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti