sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Suloista sunnuntaiksi

Sain vision tästä ihanasta kankaasta liian myöhään, sitä ei ollut enää saatavilla Viljamin puodissa. Itse asiassa koko puoti oli päivitystauolla tms. Mutta onneksi paikallisen facebook-ompeluryhmän kautta minullekin järjestyi pala hattarakekkereitä <3 Nimensä mukainen kuosi: unenomaiset värit, leikkisiä kuvia ja juhlatunnelmaa. Tuntumaltaan tämä on jämäkkkää jerseytä: joustaa, on napakka eikä tippaakaan löperö.


Valikoin hihoiksi tunnelmaan sopivaa hempeää vaaleanpunaista. Hihakangas olisi saanut olla jämäkämpää, paidan söpö malli pääsisi paremmin oikeuksiinsa. Kaava on lehdestä Ottobre Kids 3/12, 17. Seesaw trikootoppi 116 cm. 110cm olisi saattanut riittää, mutta edelliset tällä kaavalla tekemäni paidat ovat kahden kesän takaa, niin arvelin tytön kasvaneen jo kahden koon verran. Onneksi ei näytä liian isolta päällä. 

Tänne taakse jouduin laittamaan sauman, sillä halusin kohdistaa etukappaleelle kuvarykelmän kokonaisena  Kuvat ovat mitä ovat, talvella kuvaaminen on suoraan sanottuna ärsyttävää. Tummat kohdat kuvissa ovat minun varjoani. 

Sovitustunnelmia :) Paita sopii kuulemma hyvin tanssimiseen. Asusteet on tietysti itse valitut.

4 kommenttia:

  1. Tää kaava on ollut jo monena kesänä suosikki. Melkein kuin hihaton, mutta olkapäät eivät pala auringossa :)

    VastaaPoista
  2. Söpöinen paita! Tätä kaavaa on pitänyt kokeilla useammankin kerran, mutta josko tän kesän vermeisiin sitten lopulta. :)

    VastaaPoista