lauantai 29. kesäkuuta 2013

Savan salainen

FB:n Saumanvara-ompeluryhmässä järjestettiin salainen vaateystävä -vaihtorinki. Eli jokainen osallistuja sai jonkun toisen tiedot ja toiveet ja toteutti sitten niiden perusteella mitä halusi. Mitä ihanimmat ompelukset vaihtoivat omistajaa tämän hauskan vaihdon myötä. Hauskaa oli myös arvuutella vaatteiden ompelijoita ja odottaa omaa pakettia.

Meille tuli paketti, jossa oli paidat molemmille lapsille. Olin toivonut saajaksi tuota esikoista kun hän poikana jää helposti siskoaan vähemmälle. Yllärinä molemmat saivat paidat ja olivat kovin iloisia hienoista ötököistään! Isompi tykkäsi, hän kun kaipaa jo vähän isompien kuoseja, mutta ei uskalla käyttää kovin hurjia kuvia onneksi.

Itse laitoin matkaan kissahousut ja hiiritunikan. Setti on koko 86 cm, koska käyttäjä on vasta vajaa parivuotias. Nämä ovat kuitenkin ilmeisen isoa mitoitusta, koska menivät päälle vielä vajaa 4-vuotiaalle kuopuksellekin. Tiedossa on siis pitkä käyttöikä! 


(Pahoittelen kamalaa kuvaa, seti lähti postiin ennen kuin tulin ajatelleeksi kunnon kuvan ottamista.)5 kommenttia:

 1. Oi, oliko tuo hiiritunika sinun tekemäsi! Ihastelin sitä tuolla ryhmässä. Hiirellä on niin mahtava ilme ja asento! Ja kaunis tunika muutoinkin!

  VastaaPoista
 2. En mäkään osannut yhdistää hiirtä suhun! :) Ihanat vaatteet olet tehnyt! :D

  VastaaPoista
 3. Tää oli kyllä tosi upea setti!

  VastaaPoista
 4. Tuo söpö hiiri on muunneltu erään lastenkirjan kuvan osasta. Siinä kirjassa on mahtavia kuvia, olen ennenkin saattanut käyttää niitä ideoita hyväkseni ;)
  Nuo housut eivät kyllä sovi tunikaan muutoin kuin idean tasolla. Mutta ajatus hiirtä jahtaavista kissoista oli niin vahva, että piti käyttää ähyväksi ja tehdä kissahousut.

  VastaaPoista