sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Meille ja teille

Tädilleni ompelin pienen pussukan viemisiksi, hän on muistanut lapsiamme niin monella tavalla kuluneen talven aikana. Vuorina on tässä napakkaa trikoota, jotta pussukka pääsee kunnolla leviämään täyteen mittaansa.

Kaava on tässäkin jo aiemmin nähty Susie-toilettipussukka. Tuli hiukan hempeä, vaikka alunperin kaavailin yksinkertaisen tyylikästä.

Kummityttö sai kesäpaitapulaansa helpottamaan pari t-paitaa, toinen peruspaita 3/10 Sulo-paitakaavalla koossa 128 cm ja toinen tämän kesän lasten Ottobresta pienennettynä kokoon 128 cm.

Nämä väärinpäin näkyvät hauskuudet lähtevät kohta 7 täyttävälle tyttöselle, luulisi kelpaavan kun on itse saanut valita kankaat.

Kummitytön pikkuveli sai parit hätävarashortsit kun vaihtohousut olivat jääneet kotiin kun kävivät meillä kylässä. Kaavana näissäkin Ottobre 3/11, 5 Bubble Stripes koossa reilu 98 cm. Hauskat päällä!

Synttäreiden jälkimainingeissa kuopus lahjoitti esikoiselle, kummitytöllemme sekä tämän pikkuveljelle osan lahjoistaan. Lapsilla oli hauskaa kun he yhdessä isompien auttaessa pienempiä ompelivat näitä laukkuja ja lompakoita.

Meillepäin on kotiutunut läjäpäin uusia kankaita. Jotenkin (kröhöm) on tullut viikon aikana innostuttua tilaamisesta alejen ja kankaiden yön tiimoilla. Ja tietysti Triteksillä piti käydä piipahtamassa miehen hupparin vuorin takia.
  
Ensimmäisessä kuvassa vasemmalta: EK: joustofarkkua, Triteksin trikoita sekä joustocollegea. Ruskearuudullinen puuvilla kirppislöytö kuluneelta viikolta.

Toisessa erässä kotiutui Noshin ihania luomuraitatrikoita. Josko näillä syysvaatettaisi koko perheen.Viimeisessä pläjäyksessä ihanimmat, ne kuosilliset kankaat. Royal-tuotteelta toffeepalloneulosta, Majapuulta harmaa-valkoista pyöräneulosta, Kuopuksesta (liikkeestä) Murun valloittavaa kissaneulosta ja vielä Royal-tuotteelta miniyllätyspaketista reilun puolen metrin palat retropuut ja tuollaista lentelevät otukset -kuosista trikoota.

Kesän kunniaksi monissa blogeissa on hauskoja arvontoja. Joitakin mainitakseni mm.

Unikuun terapiahuoneesta löytyvä Paapiin lahjakortin arvonta sekä 

Kotikolon Mysteeri Juhannus arvonta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti