lauantai 18. toukokuuta 2013

Kirahveja!

Tämän viikon AaVaWay-haastepaketista paljastui Ikasyrin turkoosia luomu kirahvijerseytä 90x110 cm pala. Jos kangas olisi ollut interlockia, lapset olisivat saaneet lyhytlahkeiset yöhousut, mutta jerseytä en raaskinut käyttää siihen. Ihanan pehmeästä kankaasta tuli esikoiselle hihaton paita, ja jämistä vielä itsellenikin.

Esikoisen paidan kaava on Ottobre 1/13, 15. 116 cm ja paidan pariksi hurautin aiemmin päivällä Chillax-housut (122cm).


 Oma paitani on lehdestä 2/10, 19. koossa 38 ja housut 2/11, 6. 38. Leggareita muokkasin lyhemmiksi ja lisäsin takataskut. Näistä tuli oikein mukavat, kangas on hyvin joustavaa collegea Triteksiltä, samaa kuin esikoisen housuissa.

       

Tässä vielä molemmat paidat samassa kuvassa. Oikein tarkkasilmäinen saattaa löytää myös lisähaasteeksi määritellyn ruskean yksityiskohdan toisesta paidasta.2 kommenttia:

  1. Mahtavat paidat ja upeasti olet saanut kankaan riittämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän hyvin saa kankaat riittämään, kun ompelee koko palan kerralla pois. Saa käytettyä paljon tehokkaammin, kun kaavat voi asetelle limittäin, toisin kuin silloin jos tekee vaatteen kerrallaan. Metrin palasta joustocollegea tuli kolmet housut: itselleni ja esikoiselle pitkät ja kuopukselle vielä shortsit.

      Poista