sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Matkavaatetusta

Saksan sää ei ollutkaan niin aurinkoinen kuin pakatessani luulin. Niinpä etenkin lapsille on ollut pakko hankkia vaatetusta, onneksi ei kovin paljoa. Vielä pitäisi esikoiselle ostaa jotkut farkut tai vastaavat, kuopus sai tällä viikolla kahdet. Matkakassaa nämä vajensivat vain 14 euron edestä, joten voi olla vaikea vastustaa houkutusta ostaa enempiä (turhia) vaatteita, ne kun ovat täällä niin halpoja.


Toiset pääsivät heti käyttöön, toiset joutuvat kaappiin odottamaan kasvua.

Eilen nähtyjä eläimiä nähdään jatkossa varmasti erilaisissa vaatteissa. Matkamuistoja en antanut ostaa, mutta lupasin ommella paidat muistoksi kun päästään kotiin.

2 kommenttia:

  1. Lämmöllä muistelen parin vuoden takaista Frankfurtin matkaa, koska todella, lasten vaatteet olivat siellä edullisia! Ostin tytölle useamman hellemekon pilkkahintaan ja pojalle ainaiseen housupulaan kivoja housuja:)
    Hauska idea muuten tuo hintojen seuraaminen - pitäisköhän sitä itsekin?!

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä halpoja vaatteita, mutta todella hyvin pidättelin itseäni pois turhein ostoista. Melkein harmittaa etten ostanut enempää, mutta ne vähät bloggaan huomenna.

    Hintojen seuraaminen taitaa suitsia minua ostoissa (tai sitten kaappitilan loppuminen kerta kaikkiaa kesken). Pakko alkaa vähentää hankintoja, kun vanhetessaan lapset eivät kasva lainkaan niin vauhdilla kuin vauvoina, esikoisella on ollut joitain vaatteita käytössään jo kahden vuoden ajan. Mielenkiinnolla odotan loppusummaa.

    VastaaPoista