torstai 26. heinäkuuta 2012

Kummitytölle

Kummitytön synttärit lähenevät, joten ompelin hänelle uutta eskarivaatetta. Paidan kaava uusimmasta Ottobresta (4/12, kaava 13 Princess, koko 122cm), hameen kaava vyötäröresorin verran myös :D Paita kaipaa vielä rypytyskuminauhaa vyötärölle ja kruunun sakaroihin jotain kimalletta. Hameeseen lisäsin kiristyskumpparin että pysyy hoikan lapsen päällä paremmin.   

 

Esikoisen sain sovittamaan sen verran että tiesin lisätä napinläpikuminauhan vyötärölle, mutta valokuvaa pojasta ei missään tapauksessa saanut ottaa moisissa prinsessavaatteissa.

8 kommenttia:

 1. Kiitos :) Sopiiko nuo yhteen? Eräs väreistä tarkka 3v ilmoitti julkeasti ettei noita voi pitää yhtä aikaa, eihän niissä ole mitään samaa! Minä ajattelin että ehkä niitä kuitenkin voisi...

  VastaaPoista
 2. Voi pitää yhtäaikaa! :) Tosi kiva kruunutunika! Munkin pitäs lisätä toi kuminauha ton mallin hameeseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saajakin tykkää että sopivat yhteen ;) Tämä hame on vyötäröä lukuunottamatta tehty omalla kaavalla, eli lehden ohjeella ei tule tällaista vaan paljon lyhyempi ja leveämpi helma.

   Poista
 3. Ihanat on! Ja voi pitää yhtäaikaa! Vaikka luulen jotta meiltäkin löytyisi ainakin yksi neiti (jos ei toistakin) joka ilmoittaisi jottei nuota voi yhtäaikaa pitää!! :)

  VastaaPoista