maanantai 9. tammikuuta 2017

Loppua kohti tahti kiihtyy

Vuodenvaihde on ollut vilkasta ompeluaikaa!


Siskonpoika saa koirapaidan synttärilahjaksi. Ilmeisesti Ryhmä Hau on suuressa suosiossa alle kouluikäisillä, joten toivottavasti on mieleinen. Jotain DVD:tä toivoi, mutta tämä tätskä vähän villiintyi kangasvaihtareilla, joten ompelun puolelle livahti :D Kaavana Ottobre 6/10, 29. koossa 110.


Keskimmäiselle farkkujenvihaajalle pehmeät kauppahousut vaihtareilta haalitusta joustavasta farkusta. Ottobre 4/15, 29. Denim and Gold sen pienimmässä koossa, 128 cm. Ei kyllä ole kovin slimmit ja pituutta on häiritsevän vähän, mutta ehkä nuo hetken menee. Pakko vaan keksiä kauppa- ym. reissuille jotain jalkaan kun toppahousuissa tulee kylmä ja trikooleggareissa en anna pakkasella kulkea.


Kuopus sai aiemmin syksyllä uuden vaatekerran. Paidan kaava Ottobre 4/16, Lil´Bear muistaakseni  74 cm, housujen kaavaa en valitettavasti muista.


Poppanavakkaan tuli kilohinnalla myyntiin Noshin edellisten kausien kankaita. Pitihän siellä käydä vähän penkomassa. Nämä valikoin itse ja toisen pussillisen valitsi tyttö. Ne sain katsottavakseni vasta aattona, sillä se oli samalla minulle joululahja. Kuvan alareunan villasekoiteneulos on Kangasalta Neuletuote Koivuselta.


Tämä pino taas kotiutui Kädenteitomessuilta marraskuussa. Monet näistä on jo päässeet käyttöönkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti