keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Pihalle!

Pikkuhiljaa vauvakin saa alkaa ulkoilemaan muutenkin kuin vaunuissa. Niinpä kosteudenpitävät vaatteet ovat ajankohtaisia, viimeistään kun lumet sulavat niin jopa välttämättömiä.


Ensimmäiseksi työn alle pääsi softshellhaalari. Kaava on Ottobre kids 1/16, koko 74 cm. Käännettävät hihansuut ja lahkeiden töppösosat jätin pois, kun nyt 6 kuinenen tarvinnee keväällä jo kengät ja kevyet lapaset, jotta saa touhuiltua pihalla. Vauva on nyt n.66 cm, joten tämä on vielä aika reilu.


Oikein hyvä ja käytännöllinen malli. 

Selkään lisäsin kuminauhan pätkän, meidän vauva on niin hoikkanen että istuu paremmin näin.


Toinen haalari jonka tein leudommille säille, on vuoritettu ja kosteussuojattu välikausihaalari. Kaava on lehdestä Ottobre 4/14 Choko Pops. Koot alkavat vasta 86 cm:stä, joten pienensin kaavaa aika tavalla. Niska-haaramitasta otin pois yhden koon verran, hihoista ja lahkeista pari kokoa. Hihan ja lahkeensuista korvasin vielä osan mitasta resorilla. Tästä tuli valtava! Täytynee tehdä vielä yksi, pienempi. Onko kellään vinkata hyvää kaavaa?

 


Oman takkini jälkeen minulle oli jäänyt turkooseja softshell-tilkkuja sen verran, että lapsille niistä ei enää saanut takkia. Vaan vauvallepa sai :) Koko 68 cm, kaava Ottobre kids 6/09 vuoritettu vauvan huppari

Tämän takin juju löytyy selkäpuolelta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti