maanantai 28. lokakuuta 2013

Arki-illan pikaompeluita

Uusi Ottobre Kids tuli tänään, jee! Tällä kertaa lehdessä oli monta käyttökelpoisen oloista tavallista kaavaa, pikkuhousuja, kalsareita, pipoja ym. Ei liikaa juhlahörselöitä ja monimutkaisia hienouksia. Toki niillekin on paikkansa, mutta arkivaatteilla on kuitenkin eniten käyttöä. Alusvaatteiden kaavoja olen piirrellyt jo olemassaolevista, mutta jos nämä osoittautuvat hyviksi niin loppuu se ongelma, joka väistämättä syntyy kun napero kasvaa ulos niistä vanhoista ja hyvistä pikkareista joista kaavatkin on tullut piirrettyä. Joka koon alusvaatteita en raaski silputa kaavoiksi...

Esikoiselle pikkukalsarit Ottobre 6/13 kaavan 36 muokkauksella. Etukappaleesta jätin aukon pois ja lahkeet lyhensin muutaman sentin pituuteen. Pitkiä kalsareita varten piirtelin hänellekin leggareiden kaavan, ne kun tuppaavat olemaan kapoisampia kuin nämä pojille mitoitetut. Menevät siten helpommin hoikkeliinilla housujen alle, hän kun ei tykkää lököttävistä (ja sitten aikanaan kelpaavat myös siskolle).


Kuopus sai pikkarit ohjeen 33 mukaan tehtynä. Koko on 110 cm, saa nähdä tuliko liikaa kasvunvaraa. Ainakin söpöt tuli, luulisi kelpaavan pinkkifanille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti