keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Puuhaamaan

Puuhamaahan suuntasimme tänään. Ilma ei lupauksista huolimatta ollut lämmin, joten oli onni että tulin ottaneeksi kuopukselle mukaan toissapäivänä ompelemani collegetakin.

 

Hihaan ompelin pienen taskun koristeeksi. Koko on n.104/110, kaava on alunperin lehdestä Ottobre 4/12, B-mitoituksella oleva 116 cm huppari. Erityisen tyytyväinen olen siihen, että sain kerrankin vetoketjun sisäpuolen viimeisteltyä kauniisti. Takin hinnaksi tuli n.4e, tarvikkeet on hankittu Triteksiltä ja Hämeen neule- ja ompelukoneen alelaarista.


Takin alta pilkottaa pöllömekko. Tämän piti olla tunika, mutta pituus menee kyllä ihan mekosta. Kaava on Ottobre 4/13 lehdestä, leveys 104 cm ja pituus 110 cm. Mekon hinta 7,5€, kangas Royal-tuotteen miniyllätyspussista.

 

 Mekon pariksi hurautin syksyä ajatellen joustocollegeleggarit. Kaava ehkä jostain Suuresta käsityölehdestä, kai 104 cm. Hintaa on vaikea laskea kun mänä on tehty minun housuistani jäljelle jääneistä jämäpaloista, mutat ehkä 2€?. Lahkeen koristelin Lidlin leimasimen avulla. Tuon pitäisi kestää 90 asteessa pesu, saa nähdä kuinka käy. Annoin leiman kuivua vuorokauden verran ennen huolellista silitystä. Kätevää, kun voi nimikoida ja koristella samalla kertaa!

2 kommenttia: