lauantai 13. lokakuuta 2012

Sarjatyötä ja muuta pikkuista

Tyttären hiukset ovat liukkaat ja pitkät, eli aina soppalautasella. 3v ei tietenkään osaa itse laittaa hiuksiaan kiinni joten ongelmia aina välillä on. Tähän ratkaisuksi ompelin hiuspantoja, jotka napero osaa itsekin asetella päähänsä. Kuminauha on 7 cm pitkä, pieni kappale n.10 x 5 cm, iso n. 12 x 40 cm.
Näiden teko on niin hauskaa ja helppoa, että tulee varmaan tehtyä tilkuista vähän joka asuun sopivissa väreissä.

Opiskeluryhmässämme on yksi perheellinen lisää. Onnea tuoreelle äidille ja koko perheelle! Tällainen nuttu lähtee ensi viikolla muistoksi ryhmältämme.

 Samalla opettelin Gimpin käyttöä ja sainkin irroitettua kuvan taustastaan.

7 kommenttia:

 1. Tosi kauniita hiuspantoja ja tietty nuttukin on supersuloinen.

  Mutta kiitos hiuspanta-ohjeesta, lähtee taatusti kokeiluun sillä meiltä löytyy samanikäinen pitkätukkainen viipottaja <3

  VastaaPoista
 2. Hienoa että ohjeista on hyötyä! Laitathan sitten linkin blogiini jos esittelet ohjeen mukaan tehtyjä omassasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai laitan niin saavat mun blogiin eksyjät myös tän ohjeen :)

   Poista
 3. Kiitos pantaohjeesta! Minun on jo jonkin aikaa ollut tarkoitus tehdä tuollaisia, mutten ole jaksanut pysähtyä pohtimaan kuinka se käykään. Nyt tuli saman tien tehtyä ensimmäinen panta, ja uusia syntyy taatusti pian!

  VastaaPoista
 4. Kiva huomata, että tästä on hyötyä useammallekin :) Mitä luulette, kannattaisiko minun tallettaa tämäkin omalle sivulleen, jotta tämä löytyisi jatkossa oikean reunan sivupalkista, vai löytyykö tämä täältä muiden postausten joukosta riittävän hyvin?

  VastaaPoista
 5. Talleta ihmeessä, juuri tulin katsomaan ohjetta uudestaan meidän tytön pantaa numero kaksi varten. :) Olisi tosi kiva, jos se olisi tulevaisuudessakin helposti löydettävissä, yksittäiset postaukset kun aika nopeasti hukkuvat uudempien alle.

  VastaaPoista
 6. Nyt pannan ohje löytyy oikean laidan sivupalkista, ompeluintoa kaikille pikkutyttöjen äideille, kummeile ja mummoille!

  VastaaPoista