keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Syyskuun haaste 4: yö, ja lisäksi talvi

Neljänneksi kokeiltavaksi kaavaksi pääsi yöhaalari Ottobre 1/12 -lehdestä. Kaava numero 3. My Sweet baby koossa 80, ilman vuoritusta. Resorista tuli hiukan kireä, muttamuuten tämä näyttäisi onnistuneen hyvin, toivottavasti on pikkuiselle hyvän mittainen. Harmaa kangas on interlockia EK:sta ja "tossuosassa" käytin piristeenä JNY Designin tähtijerseytä. Hintaa materiaaleille tuli ehkä 5 euron verran.

talvivaatehankinnat ovat olleet työn alla viime aikoina. Molemmilla lapsilla oli viime talvena ihanat setit, joiden haaveilin mahtuvan koko talven. Toisin kävi: esikoisen Molo Kids Rainbow haalari koossa 116 on auttamatta liian lyhyt hihoista, sillä ranteet vilkkuvat jo nyt. Kuopuksen 98cm violetti Molo Kids taas kinnaa selkämitasta. Uusien hankintaan jouduttiin siis tänäkin talvena.

Esikoiselle hankittiin yhteistuumin 122 cm Molo Kids Castor takki kun kokopunaista toppatakkia ei löytynyt. Lupasin sitten korvaukseksi hankkia tämän farkunvärisen takin kaveriksi punaiset asusteet. Kunnolliset punaiset rukaset siis vielä haussa, sillä kuvassa kädessä olevat Elsa Pitkäset eivät ole meillä toimineet. Myös pipo uusitaan, sillä tuo on jo pieni, ei mahdu merinovillakypärämyssyä alle. Housut on kirppislöytö: Ticket to heavenin uudennveroiset housut 15€! Takki maksoikin sitten 104€.

 

Koska sekä esikoisen takki että housut saattavat olla alkutalvesta liiankin suuret, ostin kirppikseltä H&M:n siistikuntoisen 116cm takin vitosella ja Travallen tehtaanmyymälästä 110 cm housut parillakympillä. Housut menevät sitten lopputalvesta kuopuksen käyttöön. Tuokin kuvassa oleva pipo on viime talveksi ommeltu ja jo pieni nyt.

Tässä edellisessä kuvassa esikoisen päällä olleet housut kuopuksella:

 

Takki on Travallen mallikappale, kokoa 92 eli todella reilua mitoitusta! (25€). Sininen pipo on Mummun neuloma ja viereisen kuvan sydänhattu ja -tumput on neulonut minun tätini. Häneltä tuli ihana, iso paketti neuleita lapsille talveen <3 Monia villasukkia, lapasia, pipot...

Tässä vielä sama takki pienempien housujen ja asusteiden kera: 


Velourhattu, Po.Pin ylivedot rukkaset, Remun henkselihousut ja Mummun neuloma kauluri.


Viimeisessä kuvassa kuopuksen ensi talven pääasiallinen setti: Molo kids 104 cm haalari, hintaa oli reilu 100€. Nahkarukkaset ja viime talveksi ommeltu velourhattu bambucollegevuorilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti