sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Uusi vuosi ja uudet postaukset!

Lupaan tänä vuonna olla ahkerampi postaaja kuin viime vuoden lopussa. Tämä tosin on hiukan huijausta, sillä ompelin uoden ensimmäisen viikonloppuna enemmän kuin viime vuoden viimeisellä puoliskolla yhteensä...


Lapaset omalla kaavalla JohannaK Desgnin villaneulostilkuista. Nämä on leikattu ilman toista sivusaumaa ja resorikin oli tilkussa valmiiksi neulottuna, helppoa ja nopeaa siis!


Kuopukselle ja keskimmäiselle kaulurit. Keskimmäisellä tulee houkutus pureskella kaulusta jos se on liian helposti saatavilla, eli korkea. Matalan takinkauluksen kanssa taas tulee kylmä. Villavuorinen kauluri ja ongelma on ratkaistu. Kaava: Ottobre 4/15, koot 2-4v ja 6-8.


Itselleni hurautin samaa kaavaa suurentamalla kypärämyssyn laskettelukypärän alle pakkassäille. Kuvausassistenntina 8v keskimmiänen, eli itselleni olisi leuan alla voinut olla reilummin tilaa. Onneksi merinovillainterlock venyy kiutenkin niin mukavasti, että minäkin pystyn tätä käyttämään. Alaosan kaavan piirsin kauluria korottamalla ja yläosa Ottobren ilmaiskaava "lohikärmelakki" hiukan muokattuna. Tältä näyttivät kaavanpalat:


Etu-/sivukappaleen alaosa leikataan siis taitteelta, jotta leuan alle ei tule saumaa. Taka/keskikappale on myös taitteelta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti