keskiviikko 17. elokuuta 2016

Perusvaatetta

Kesän kiireissä on jokunen vaate jäänyt päivittämättä. Tässä niistä muutama: 

Esikoisella on ollut pieni paitapula, kun kasvoi monen monta senttiä talven aikana. 
Minecraft-paita ilahdutti!

Kuopus taas menee hiekkalaatikolla sellaista vauhtia ettei perässä pysy. Nextiilin kierrätyskangaslaari tarjosi pehmeäksi pestyä joustavaa farkkua parin lahkeen verran. Näillä on hyvä konttia menemään :)

Poppavakasta nappasin kerran käydessäni mukaan alelaarista palan Nanson trikoota. On kyllä näiden hinnat nousseet pilviin sen jälkeen kun Triteksi lopetti ja myynti siirtyi Poppanavakalle. Tämänkin hinta 7e, ja pala oli niin pieni että etukaarroke piti tehdä toisesta kankaasta kun trikoossa oli tahra jota ei voinut kiertää! Olen alkanut niin pihiksi, että jatkossa taidan suosia entistä enemmän kierrätyskankaita myyvää Nextiiliä :) No, kuitenkin: tämän pohjana on Summer basic -kaava koossa 38. Ihan jees, tavallinen t-paita.

2 kommenttia:

  1. Sama huomio tullut tehtyä Triteksin loppumisen jälkeen! Ennen oli ne tosi halvat laarit, joissa oli hyviä kankaita edullisesti, jos vaan suostui kiertämään reikiä ja hiukan näkemään vaivaa. Nextiilin valikoiman voisikon joskus kurkata, tähän mennessä olen vain vienyt sinne kierrätysmateriaalia.

    VastaaPoista
  2. Nextiilissä on mahtavasti kaikenlaista, tietysti kovin vaihtelevat valikoimat. Kuitenkin kaikenmaailman nippeleitä (kuten nauhan kiristäjiä, laukun solkia ym) on aina, samoin eriväristä nahkaa vaikkapa lasten tossuihin ;)

    VastaaPoista