sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Leirivarustelua: Roihulle!

Lähes 4 metriä joustocollegea, 5 kaavaa

Ei paljoa jäänyt jäljelle, ja siitäkin vähästä leikoin myöhemmin hupparin naapurin tytön synttärilahjaksi. Hänkin kun lähtee Roihulle.

Pienimmälle koossa 74 cm. Hupussa on kuminauhaa etureunassa ja hihansuissa resorit pitämässä pientä kasvunvaraa aloillaan. Helma kaartaa takaa aavistuksen alemmas peittäen pyllyn.

Keskimmäiselle kokoa 128 cm. Pääntiellä nauha, mutta se on ommeltu keskeltä kiinni ja päät on ommeltu kiinni pääntien saumaan. 

Esikoisen paita on kokoa 146 cm. Totetutus hyvin samanlainen kuin keskimmäisellä.

Oma paitani on noin M-kokoa. Nauha on keskeltä kiinni, ettei vallan karkuun lähde, mutta päät hilluvat vapaina. Nauha tulee läpi napinlävestä, jonka huolittelin nahalla. 


Miehen hupparia varten en ehtinyt hankkia Jujunan miesten hupparikaavaa, mikä hiukan harmittaa. Tämä on kuositeltu erään t-paitakaavan pohjalta ja paranneltavaa jäi seuraavaa kertaa silämälläpitäen. Käyttöön kuulemma kuitenkin pääsee, ja se on tärkeintä.

Ommella hurautinpa vielä t-paidatkin koko sakille. Materiaali on kaikissa laadukas. paksu ja napakka puuvilla-elastaanitrikoo:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti