maanantai 28. syyskuuta 2015

Kantotakki

Ompelin kantotakin fleecestä näitä nyt koittaneita syyssäitä varten. Yleensä en välitä fleecestä materiaalina, mutta tämä on aika hauskaa: pinta näyttää ja tuntuu neulokselta! Takki on raglanhihainen ja kietaisumallinen ja siinä on edessä kainaloiden korkeudelle saakka lärpäke toimittamassa kaulahuivin virkaa.


Mahdumme molemmat hyvin takin alle.

 
Tältä takki näyttää ilman kannettavaa. Aiempiin liinailutakkeihini verrattuna tämän helppous on osien lukumäärässä. Usein takin kanto-ominaisuus eli vauvan tarvitsema lisätila tehdään irrallisella paneelilla, joka tietysti on hiukan hankala irtopala kun kannettava ei ole kyydissä. Tässä riittää että kiepauttaa vähän tiukemmalle kiinni.

Näin pieni vauva asettuu niin sievästi kyytiin että juuri hiustupsua kummempaa ei jää näkyviin. Selässä kantamiseen tämä malli ei hupun takia käy, mutta toisaalta tämä vauva on parhaassa selkäkantoiässä talvella, jolloin tämä kantofleece on todennäköisesti liian ohut.

Kuvat ovat 8-vuotiaan esikoisen ottamia <3

2 kommenttia:

  1. Voi tollainen olisi ollut kätevä, kun omat lapset oli liinaikäisiä! Tosi kaunis ja kätevä! Mistä oot ostanut fleecen? Tuo neulosmaisuus näyttää kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neulos löytyi Eurokankaan palalaarista pari vuotta sitten. Sitä hupparia mihin fleecen ostin ei tullut ikinä tehtyä...

      Poista