tiistai 14. heinäkuuta 2015

Salainen ompeluystävä

Osallistuin jälleen salaiseen ompeluvaihton. Eli minä ompelin eräälle toiselle ompelijalle 2 lapselle tarkoitettua ompelusta ja sain vastaavasti 2 meidän muksuille ommeltua ihanuutta. Koko homman juoni on jänittäminen sen suhteen että pitääkö saaja omista ompeluksista ja mitä omalle perheelle tulee. Kuin ylimääräinen jouluaatto!

Olin laittanut esitietoihin että ensisijainen paketin saaja voisi olla tuo esikoinen, sillä hänen vaatetarpeensa on akuutimpi ja hänelle tulee muutenkin vähemmän ommeltua. Koko on toiveen mukaan hoikka 134cm ja värinä paidassa on lempparin eli punaisen lisäksi tummanvihreää. Vinkiksi annoin myös tämän blogin, sillä vaihdon tarkoituksena on myös vakoilla ennakkotietoa paketin kohteesta. Tämä paita on todella huolellista työtä!

Paketissa oli ihanasti myös muistettu meidän Tosikoista, sillä hän sai huolella ja hyvillä materiaaleilla tehdyn Nalle Puh -pussukan. Itse en osaa tehdä näin huolellista työtä joustamattomien materiaalien ja runsaiden tukikankaiden kanssa. Onnekkaasti paketin avaaminen osui juuri Tosikoisen syntymäpäivälle, joten riemua riitti siten tavallistakin enemmän! Kiitos paljon salainen ystäväni :)


Itse lähetin eräälle 3-vuotiaalle Ryhmä Hau -hengessä tehdyn t-paidan ja siihen sopivat housut. T-paidan malli on Ottobre Kids -lehdestä 3/10, Tooth Troll ja housujen kaava puolestaan löytyy lehdestä 4/09 Toffy vakosamettihousut . Housujen kaavaa muokkasin lehdessä olleesta aika paljon, mm. vyötärökaitale on näissä resoria jonka sisällä kulkee säädettävä kuminauha. Lahkeisiin lisäsin kuminauhan ja polvien kohdalle pientä pussitusta jotta joustamattomat housut olisivat varmasti mukavat pienelle käyttäjälle. Lempiväreistä ja lapsen muodosta sain vinkkiä etukäteen, mutta muuta tietoa en päässyt vakoilemaan, sillä en löytänyt postitettavaltani blogia tai kuvakansiota tms. Toivottavasti paketista tuli silti mieleinen!

2 kommenttia:

  1. Sinulle olisi haaste blogissa http://unelmallinen.blogspot.fi/2015/08/blogihaasteet.html :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Sinulle on tunnustus myös minun blogini mitatulitaastehtya.blogspot.com postauksessa "Liebster award -tunnustus OSA II" :) t. Mia

    VastaaPoista