sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Selitys hiljaisuudelle

Blogi on ollut pahasti unohduksissa viime kuukausina. Nyt kuitenkin pystyn jälleen aktivoitumaan! Ihan ensimmäiseksi esittelen tulevaan tarpeeseen eilen ompelemani tarvikkeet:

Neuvolakorteille ommellaan kuulemma nykyään tällaisia hienoja koteloita niiden muoviläpysköjen sijaan. Siispä minäkin päätin kokeilla. Hiukan muotopuoli siitä tuli, mutta oikein käyttökelpoinen. Passaa täältä sitten esitellä tuoreimpia mittoja.

Harso pyykkipojilla on myös mennen talven lumia, näin olen päätellyt. Siispä meilläkin nähdään kesällä oikein vaunuverho auringon ja tuulen suojana, jos kaikki menee hyvin. Kiinnittimiksi löytyi läjäpäin käyttämättömiä suihkuerhon renkaita, älkää kysykö miksi. Onpahan varakappaleita. 

 Tämän saa myös kätevästi (?) nostettua ylemmäs roikkumaan ripustusnauhojen avulla, jos tarvitaan ennemmin auringonsuojaa kuin lämmikettä. Se ei vielä selvinnyt että mikä kietaistaan hätävaravaipaksi, puklurätiksi tai isomman lapsen kesähatuksi jos varakappaleet unohtuvat reissatessa kotiin? Tuo vaunuverho ei taida monikäyttöisyydessä päästä harsosta ohi millään vaikka kivalta näyttääkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti