sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Synttäreitä ja haikeutta

Rakas esikoisemme täytti 7v!

Ystävien kanssa juhlittiin molempia yhdessä, esikoinen 7v ja kuopus 5v!

 
Esikoiselle ompelin Unikuun käännettävän lippiksen pohjalta muokatulla kaavalla trikoolippiksen. Mustalla tähtipohjalle tikkasin laneilla painamani vihaisen linnun, toisella puolella Tampereella kiertävästä tilkkupussista poimimaani liikennemerkkitrikoota.

 
Myös pienempi sai lintuhatun, toisella puolen Viljamin puodin puudeleita. Kankaiden yönä tilasin Majapuulta kangasta ja paketin mukana tuli kaava lippikseen. Ohje oli puuvillakankaalle eli aika väljä. Koska tein tämän trikoosta, käytin pienintä kokoa. 

Nosh Organicsin kisaan lähetin kuvan ompelemastani neuloslippiksestä. Tämän kaava on luonnollisesti Nosh-lippapipokaava, M-koko. Sopiva esikoiselle, menee myös kuopukselle.

 
Lähiaikoina on juhlittu kahden muunkin eskarilaisen 7v päiviä. Toiselle paketoitiin keltainen lippis, toiselle vihreä. Molemmissa Noshin skoottereita.

Viime aikoihin on liittynyt myös tietynlaista haikeutta. Eskari loppui ja kesän jälkeen alkaa koulutaival. Ryhmä ja tilat pysyvät onneksi samoina, mutta opettaja tietysti vaihtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti