lauantai 7. kesäkuuta 2014

Onnea valmistuneille!

Kahtena kuluneena viikonloppuna on juhlittu vastavalmistuneita nuoria. Ihania sankareita ja juhlia molemmat. Itselleni ompelin tilaisuuksiin uuden mekon, entinen on kun oli kummasti kutistunut kaapissa.


Kangas on Eurokangas Outletin pakalta, muistaakseni jonkun kangastehtaan näyte-erä tms. Kaava mekkoon löytyi uusimmasta naisten Ottobresta. Ainoa muokkaus oli pääntien nostaminen parilla sentillä kun meinasi tulla liian avara. Opin jopa laittamaan piilovetoketjun kauniisti kolmen purkamisen jälkeen. Tässä oli suurena apuna jossain blogissa julkaistu mekkotutoriaali, valitettavasti en nyt löytänyt tuota mainiota blogia.


Hiukan tärähtanyt otos (lapset kuvausapuna) esittelee arkisemman ompeluksen. Ihan itseäni varten tilasin jopotrikoota, jotta sain tehtyä tunikatopin. Tarpeeseen tuli ja on ollut jatkuvassa käytössä. Kaava on jostain vanhemmasta naisten Ottobresta. Seuraavaa varten itselle: älä lisää saumavaroja kädentielle! SItä saa jopa muutenkin hiukan avartaa.

2 kommenttia:

  1. Onpa nätti tuo eka mekko, tosi kauniin kankaan olet siihen löytänyt! Onnea piilovetoketjun ompelun onnistumisesta, se on aina kiva tunne kun onnistuu tuollaisissa (Mun blogissa oli ainakin mekkotutoriaali jokin aika sitten, kiva jos se oli vaikka se, mistä sait neuvoja ;))

    VastaaPoista
  2. Ihana ja todella istuva mekko! Vetoketjut eivät ole minunkaan parhaita kavereita, vaikka kyllä me jontoimeen tullaan. Ihanan taiteellinen kuva jopopaidasta 😊

    VastaaPoista