sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Ulkovaatteita

Vaikka on lämmintä, niin ulkovaatteet on silti hyvä olla kuosissa.

Maaliskuun ompelulaneilla ompelin itselleni takin, kotitöiksi jäi vain nappien ja napinläpien ompelu. No, nyt se on vihdoin päässyt käyttöönkin. Ihanan kevyt ja rypistymätön kangas, tämä pääsee varmasti monille kesäreissuillekin mukaan.

Pojan ulkohousutilannetta piti paikata housuilla, siinä Travallelta ostetut kankaat pääsivät oikeuksiinsa. Vahvaa kangasta ja polvissa lisäksi Superremua vahvikkeena.

Kuopuksen haalariin vaihdoin vetoketjun, kerrankin hyvällä menestyksellä. Tuli toimiva ja siisti, toivottavasti kestää käyttöä taas vuoden tai pari. Sävy ei ole oikea, mutta tuonvärinen sattui kaapista löytymään inspiraation iskiessä. Piti käyttää hyödyksi!

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana takki! tuo on kyllä ihanan helppohoitoinen kangas, minulla pinkkinä. Tuo harmaa on aikuisempi väri ja ei ehkä kerää niin paljon kommentteja värikkyydestä kuin mitä mun takkikokeilu (vai sekoilu) on saanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Muuten ihana takki ja on ollut jo käytössäkin, mutta pari päivää sitten selvisi miksi toinen hiha kiertää/kiristää. Olen ommellut vuorin kierteelle :D

      Poista