keskiviikko 25. joulukuuta 2013

24.12. Lämmintä joulumieltä

Tässä postauksessa kaikki pehmeät paketit, joitan olen laittanut matkaan jouluksi. Mummun tuubihuivista ja miehen merinovillakalsareista ei tullut otettua kuvaa.

Lasten kanssa tein Kiva Ukki ja Ihana Isi -paidat. Minä ompelin, lapset maalasivat norsut ja kirjoittivat ajatuskuplat.

Kummitytölle lähti 134 cm koiratunika ja joustocollegeleggarit. Toivotaan että setti on mieluinen ja pääsee käyttöön. Sinivalkoista raitatrikoota ei jäänyt edes silppua, vaan se loppui kertakaikkisesti tähän.

Siskoilleni ompelit kissapussukat ja niihin laitettiin täytteeksi karkkia. Kissanystäviä molemmat <3
Anopille paketoin kaksi erikokoista kukkaroa.

Siskonpoika sai vaatesetin: paidan (kaupasta), haaremihousut ja nahkatossut. Tossujen kaava löytyy Marian Ateljee -blogista. Lähikuvaa:
Esikoinen sai yöpuvun samalla idealla kuin Isi ja Ukki. Tämä tuli pojalle yllärinä, joten minä ompelin setin salassa. Värittelin kukkien keskustoja keltaisella. Koko n.130 cm. Paidassa vain etukappale norsua, koska enempää ei riittänyt.
Kuopukselle yömekko tämän hetken kuvasuosikilla eli ponilla. Pienet koristetaskut ja kas! Tästä tuli suosikki.

Esikoiselle päivävaatetta: tuplahihainen paita ja joustocollegeleggarit. Leggareihin toin farkkumaista ulkonäköä sivusaumojen kaksoistikkauksella.

Kuopukselle ompelin bambimekon ja joustocollegeleggarit koossa 110-116 cm. Tähän tunikaan liittyy yksi erikoinen juttu erään fb-ryhmän synttäreiltä. Jos tiedät mistä on kyse niin laita s-postia/fb-viestiä ;)

5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt vain odottelen tietoa näiden sopivuudesta saajilleen ;)

      Poista
  2. Tosiaan on kivoja lahjoja! :) Ens vuonna ommellaan yhdessä aikaisemmin lahjoja! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miina: muistatkin varmaan suurimman osan näistä, sillä vähintään aloittelin lähes kaikkia ompeluksia silloin meidän minilaneille :) Oli tehokasta!

      Poista
  3. Onpa kunnon kasa itsetehtyjä hienoja lahjoja!

    VastaaPoista