keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Kevätulkoilua ja Fons&Sien -paitakaavan kokeilua

Sain ostaa kaverilta käytettynä ihanan haalarin kuopukselle. Suunnittelimme taaperon kanssa yhdessä siihen sopivan pipon.

Siistimpään menoon on kaapissa myös takki. Sen kaveriksi ompelin ulkohousut kosteutta pitävästä laminoidusta ulkoilukankaasta. Lahkeista vain tuli hiukan lyhyet, täytynee laittaa resorit jatkoksi.

Fons&Sien ilmainen paitakaava näyttää olevan monella kokeilussa juuri nyt. Tämä vuosien takainen kuosi on kupuksen itse valitsema Ottobren Paimion myymälästä. Moniväriseen kuosiin sopii hyvin yksinkertainen kaava, joten F&S pääsi työn alle koossa 92 cm. 

Halusin testata kaavaa myös hiukan oversize-koossa. Tässä paidassa koko on 98 cm ja pituus vielä yhtä kokoa suuremmasta. Aika huippu leggareiden kanssa!Paita pääsi ensimmäistä kertaa päälle Lapsimessuilla ja en halunnut että taapero rymyää pitkin hallin lattioita trikooleggareissa, joten tein kaveriksi joustofarkusta housut. Mieluinen setti sekä äidille että lapselle. Ja mikä parasta, sain kaapista pois nuo tilkut, joista ei olisi yhtään suurempia vaatteita saanut, mutta näihin riitti juuri ja juuri!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti