lauantai 18. helmikuuta 2017

Tää o iisih!

Iisih, eli siilihän se on! 


Kangas löytyi viime vuoden puolella Poppanavakan kilohintalaarista, eli suuresti iloa tuottavalle paidalle ei tullut kuin parin euron verran. Koko on n.80 cm, mutta seuraavan saa näköjään tehdä 74 cm leveydellä ja 80 pituudella, jos haluaa istuvan paidan, jonka päälle on mukava vielä vetää neuletakki tms. eikä jää kurttuun alle.

Housut on muokkaus kaavasta Ottobre 4/16, 8. Sweat & Merino koossa 80cm . Mm. leveys lähinnä 68 ja lahkeissa resorin sijaan pidennys ja käänne ulospäin, niin että nurjan tekstuuri vilahtaa. Housujen kangas on Eurokankaan palalaarilöytö viime viikolta. Pala maksoi n.4€ ja siitä tuli näiden lisäksi myös collegetakki. Yleensä en EK:sta juuri tee löytöjä, mutta nyt siellä olisi ollut vaikka mitä! Jotain ostinkin, siitä toisella kertaa.

2 kommenttia:

  1. Edullisesti tuli paita-housupari :) Tämä paita taitaa olla sellainen näöntarkistuspaita. eli mihin suuntaan siilin piikit osoittavat.

    VastaaPoista
  2. Onpahan joku siili oikeinpäin lapselle itselleenkin :D Yleensä kun kaikki kuvat ovat vaatteen käyttäjän näkökulmasta väärinpäin.

    VastaaPoista