lauantai 30. huhtikuuta 2016

Pyörällä kaiken ikää

Hommahuoneen kuukauden väri -haasteen huhtikuun väri oli vihreä. Sitä ei pilkahtanut kuin ihan pikkuisen pojan kaverin lahjapaidassa, mutta tässä postauksessa tulee nyt hiukan lisää.

Koitan kovasti siivota kotia tyhjemmäksi turhasta tavarasta ja liioista vaatteista. Siihen menoon sopii paremmin kuin hyvin kaavat, joihin saa käytettyä tilkkuja. Ottobre 3/16 tarjoaa hyvän kaavan t-paitaan, jonka osat saa pienistäkin ja kummallisen mallisista jämätilkuista. Tähän pyöräpaitaan käytin kapean tilkun vihreää pyörätrikoota, soiron vihreää tähtitrikoota ja pari hassun mallista palaa raitakangasta. Raitaa ja tähtiä oli niin vähän, että en saanut edes käänteitä hihansuuhun vaan laitoin resorista huolittelut. Samalla valkoinen resori mielestäni sitoi kaikki erilaiset vihreä-valkoiset kankaat toisiinsa.

Vihreää se on mintunvihreäkin. Idean tähän palabodyyn sain Metsolan PopUp-myymälästä täältä meidän paikkakunnalla jokunen aika sitten. Tähänkin uppoaa hyvin jämäpaloja! En laittannut kappaleisiin sivusaumoja, koska ajattelin että jo värien vaihtumisen vuoksi saumoja tulee niin paljon että on mukavampi vauvan päällä kun jätän saumat mahdollisimman vähään. Pääntietä suurensin vielä kuvan oton ja sovittamisen jälkeen roimasti.

Ps. Oikeasti "Pyörällä kaiken ikää" on hieno kampanja, josta voit lukea lisää täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti