lauantai 19. joulukuuta 2015

Joulukalenteri: 18) Esikoisen paidat

Esikoinen saa tänäkin vuonna joululahjaksi täydennystä paitahyllylleen. On toisaalta syytäkin, jätkä on kasvanut 8 cm vajaassa vuodessa!

Nappinjan uutuuskuosista paita syksyn lasten Ottobren kaavalla. Koko 134 ja toisen etuosan leikkaussaumoista jätin pois.

Käpysen tiskiltä käsityömessuilta ostin petroolin sävyistä jerseytä ja siihen sopivaa karttatrikoota. Helmaan tein applikoimalla ja Tigerin glitterkalvolla kompassiruusun kun paita näytti pelkän kartan kanssa jotenkin hassulta. Tosi hyviä nuo Tigerin silityskalvot! Tarttui hyvin ja oli mukavan notkeaa käsitellä, aivan erilaista kuin aiemmin käsityömessuilta ostamani kalvot.

VIljamin Puodin tiskistä käsityömessuilta löysin hauskaa robottikangasta. Olihan sitä pala saatava, varmistin vielä esikoiselta että hän pitää kankaasta. Hyväksyntä tuli ja yllärinä tein vielä punaiset olkatehosteet ja vähän väriä kangastusseilla.

Tarkempi kuva väritetystä robotista. Joulun jälkeen pääsee Sinellin kangastussit tositoimiin kun katsotaan miten tämä kuva kestää pesua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti