lauantai 17. lokakuuta 2015

Söpöä söpölle

Vauvalle en ole ommellut pitkään aikaan. Nyt sain valmiiksi bodyn ja housut koossa 62 cm. Mutturalla-blogin kirjoittaja on piirtänyt tämän ihanan Susihukka raitasukka -kuosin, jota löysin Pehemiältä Kankaiden yöstä. Laadukkaan tuntuinen yksivärinen kotimainen trikoo on Majapuulta. Välttelin yön aikana houkutuksia ja tilasin aika maltillisesti kolmea kuosia, paria yksiväristä ja yhden yllätyspaketin.


Koko on vielä aika reilu 2,5 kuiselle kuopukselle. Housujen vyötäröllä pehemeän kuminauhan virkaa toimittavaa FOEa on varmaan pakko lyhentää, mutta bodyn kasvunvara saa jäädä. Seuraavat bodyt teen yhtä kokoa pienemmällä leveydellä kuin pituudella. Ja itselle muistiin: jalanteitä kannattaa nostaa jos haluaa kestovaippavaraa. Vain haaraa pidentämällä body alkaa helposti kinnaamaan reiden päältä kun vauva koukistelee jalkojaan.


Yhden olan kirjekuoripääntie toimii paremmin kuin kahden: ei ala lörpöttää niin helposti. Pienen nepparin taidan kyllä tuohonkin vielä lisätä.

Eräällä toisellekin pikku söpöläiselle on setti valmisteilla, kunhan saan tämän oman mallini nukkumaan että pääsen huristelemaan ;)

3 kommenttia:

  1. Ihana asu ja suloinen malli :)

    VastaaPoista
  2. Näistä vauvakuvistahan saa melkein vauvakuumeen ;) Kallista tää ompeluharrastus :D Tulis nyt vauvoja meidän lähipiiriin vaikka niin pääsisin pikkuisia vaatteita ompelemaan...

    VastaaPoista