keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Täydennystä kaappiin

Pikainen piipahdus Eurokankaassa muuttui kassilliseksi kankaita. Sinne oli juuri tullut pieni erä ihania valokuvaprinttitrikoita! Jokaiselle näistä on jo suunnitelma valmiina.

Lentokoneita. Luonnossa pohja on hieman vaaleampi.

Naparetkeilijät. Tähän esikoinen varmasti ihastuu, joten ihan hyshys, älkää livetutut puhuko näistä kankaista lapsille mitään.

Näissä kankaissa oli mahtavia kuoseja isommille lapsille, joille ei yleensä helpolla löydä mitään. Parkour! Tiedän jo kuka tästä pitää.

Kesäinen kuosi t-paitaan.

Hempeä lintukangas kelpaa varmasti meidän 5-vuotiaalle vaatteistaan tietoiselle lapselle.

Tässä pipossa näkyy paremmin kankaan oikea sävy. Pipo on menossa lahjaksi kuopuksen kaverille. Sovituskuvaa ei nähdä, jotta minimoidaan kaikenlaisten ajankohtaisten pikkuötököiden siirtyily kodista toiseen.


 Peliohjaimia yöpukuihin. Tämä on liruhkoa interlockia, joten ei käy mihinkään slimmimpään vaatteeseen tai taustan valkoinen kuultaa läpi.

Nämä peurat oli pakko napata mukaan kuopuksen iloksi. Jersey on mukavan napakkaa ja hyvin kesti pesunkin. Ainoa, ja tummille trikoille hyvin tyypillinen, vika on vaalean nukan nouseminen pintaan. Mutta ei haittaa yöpuvussa! Merkki on itselleni ihan vieras dapper, tämäkin löytyi EK:n palalaarista.

2 kommenttia:

  1. Missä Eurokankaassa löytyy näin ihania kuosia? Vaasaan ei ole tällaisia rantautunut vielä.

    VastaaPoista
  2. Tampereella oli, on ollut kuulemma myös Helsingissä ja Turussa. Ei tosin taida tällä hetkellä löytyä Tampereeltakaan.

    VastaaPoista