perjantai 22. helmikuuta 2013

Paidasta kahdeksi

Aikuisten vaatteet ovat hyvää materiaalia lasten vaatteisiin, kuten jo aiemmin todettiin. Poika voitti tämä Pepsi-mainospaidan päiväkodin joulumarkkinoiden arpajaisista ja toivoi että pienentäisin sen hänelle sopivaksi. Pepsiä tai muitakaan limsoja poika ei ole ikinä edes maistunut kun ne kuplivat ja ovat kuulemma siksi aikuisten juomia. Yleensä en mainosvaatteista tykkää, mutta menköön tämän kerran kun arvonnan voittaja on niin onnellinen omasta palkinnostaan ;)

Minusta paidasta tuli oikein raikas, mutta esikoinen ei suostunut kuvattavaksi, koska paidassa on vääränväriset resorit. Kuulemma siniset olisi pitänyt olla. Kaava Ottobre 3/10, 122 cm ja hinnaksi tuli 0 € kun punainenkin trikoo on jotain vanhoja pieniä tilkkuja.

Jämien jämät menivät vielä tytön pingviinimekkoon. Teen niin vähän sinisiä vaatteita nykyään, että tämä pingviinijersey on saanut odotella hyvän tovin kaapissa jotain rauhallisempaa kangasta kaverikseen.  Tämän hinnaksi tuli ehkä n. 4€.

Tunikan kaava löytyy Ottobresta 1/13 ja kokona taas 104 cm. Seuraavan teen kyllä toisin, tässä on lähes kaikki pielessä. Tunika on liian leveä ja vyötärönauha ei erotu yläosasta kun ovat samaa kangasta. En tiedä mikä pöljyys leikatessa on iskenyt. Miksi ihmeessä en tehnyt yläosaa pingviinikankaasta ja hihoja tuosta sinisestä? Olisi paljon parempi väriyhdistelmä niin.

2 kommenttia:

  1. Hienoa kierrätystä! Arvostan!

    VastaaPoista
  2. Musta on kivaa, kun kierrätetään kangasta. Keltaiset resorit <3

    VastaaPoista