maanantai 25. helmikuuta 2013

Kesäraitaa!

Uusi Ottobre Woman ilmestyi sopivasti postilaatikkoon lounasatauolla. Sen verran ehdin lehteä selailla, että muutama malli päätyi tehtävien pinoon. Kuosit eivät miellyttäneet, mutta onneksi voin tehdä sellaisista kankaista, joista pidän.Ensimmäinen pikasurautus oli Summer basic -paita. Todella nopea ja kivan näköinen malli. Omaa kokoani tein (38) ja oli ihan sopiva, myös lantion kohdalta, vaikka olen aika leveälanteinen. Kokeiluun pääsee näillä näkymin myös Sleek and modern -shortsit, Dark chocolate collegejakku, Lemon juice -tunika sekä Beckie jerseymekko. Työn alla on myös yksi vaativampi vaate itselleni, saa nähdä tuleeko ikinä valmista :D 

6 kommenttia:

 1. Ajattelin ihan samalla lailla lehdestä, että kivoja malleja mutta ei-kivoja kuoseja. Kerrohan collegejakusta sitten kokemuksia, kun haluttaisi sellainen ommella. Ja helpompaahan se on, jos saa vinkkejä jo kokeilleelta. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron kokemuksia, kunhan pääsen sinne saakka. Saattaa olla etten malta odottaa että saan jostain joustocollegea, joten teen sen ehkä trikoosta.

   Poista
 2. Vau miten nopea olet! Kaunis paita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tämän kaavan kanssa oli helppo olla nopea postaaja, sillä paidan tekoon meni alle tunti kaikkine kaavanpiirtoineen, malli on niin yksinkertainen.

   Poista
 3. Tulipa kiva paita raitakankaasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näitä on pakko tehdä lisääkin. Ihanan helppo, mutta silti hyvännäköinen malli!

   Poista